Logotype

Om Inrederiet 

Vårt sätt att arbeta

Våra projekt är inom tre huvudområden; inredningeventproduktion och uthyrning event. Oavsett vilket huvudområde våra projekt är inom så kan vi sköta alla led i processen. Från idé till färdigt projekt.  Lika bra sköter vi mindre delar av processen. Det beror på uppdrag och behov. Tydlighet och service ligger oss varmt om hjärtat. Vi strävar alltid för tydlighet i all kommunikation åt alla håll. Och vi försöker alltid ge så bra och snabb service till våra kunder som vi kan.

 

Vilka vill vi vara? 

Vårt mål är att vara den partner våra kunder främst tänker på.  Som våra kunder kontaktar och bollar idéer med. Oavsett vilket av våra tre områden som det gäller. I allt vi gör så strävar vi efter kreativa och funktionella lösningar. Båda sakerna är lika viktiga för oss.

Vi vill att allt vi gör ska genomsyras av:

  • Engagemang
  • Kvalitet
  • Relationer
  • Förverkligande

 

Historia

Inrederiet har i över 20 år genomfört projekt inom inredning och eventproduktion. Det har vi gjort för flera av Sveriges mest välrenommerade företag och eventbyråer. Vi jobbar och har jobbat över hela Sverige. Även utomlands med olika evenemang och fester.

 

Tack var över 20 år i branschen med eventproduktion så har vi fler väl fungerande partner-samarbeten. Partners som gör att vi kan leverera snygga, kvalitativa och fungerande lösningar för våra kunders behov. Våra erfarenheter från Inredning, byråjobb samt teknikjobb gör att vi kan se flera sidor av ett event eller en fest. Idag skriver vi ny historia tack vare vår fotoautomat del av företaget; Selfiebox.

 

Tack vare vår mångåriga erfarenhet har vi ett nära och väl fungerande samarbete med välmeriterade arkitekter i branschen. Vi representerar de flesta stora svenska och europeiska varumärkena och designerna inom modern design och inredning. Även varumärken för dig som söker det annorlunda och exklusiva.