Logotype

Uthyrning Event

Uthyrning event!

Vi har det mesta för uthyrning till event och fester. Hos oss kan du hyra allt från eventdekor och eventmöbler till fotobås och air hockey. Vi har ljusbarer, loungemöbler och partytält i flera storlekar. Vi har  även från terrassvärmare till basketkorgar. Vi har massa eventdekor för att ditt event ska få den rätta atmosfären. Vi har ett stort lager eventdekor. Vilket passar bra för såväl temafest som för ett företagsevent. Just temafester har på senare blivit en specialare för oss. Tack vare att vi gör många temafester så har vi ett stort lager med eventdekor. Så ska ni ha fest med tema? Kolla med oss hur vi kan hjälpa er med er temafest! 

 

Här under ”Uthyrning Event” kan ni se en bråkdel av det vi har. Skulle ni inte hitta det ni söker. Då får ni gärna kontakta oss med en fråga. Vi kanske har det eller så kanske vi vill ha det.

Vi är alltid ute efter nya fina och roliga saker för event. Vi jobbar kontinuerligt med att ha det senaste för event och fest. Just nu är vi extra stolta över vår fotoautomat; Selfiebox, som du kan läsa mer om här: www.selfiebox.se

 

Nedan kan ni se en del av det vi har till uthyrning för event.  Det är en del eventdekor och eventmöbler. Klicka på bilderna för att se fler produkter eller bilder.

 

Kontakta oss gärna för en förfrågan eller offert på produkter för ditt event. Eller om du är ute efter något som du inte hittar på hemsidan.