Logotype

Hyra Fotoautomat till eventet?

Vill ni hyra fotoautomat (photobooth) i Stockholm så har ni kommit rätt. Vi åtar oss även uppdrag utanför Stockholm men är baserade i Sollentuna en mil norr om Stockholm.

Att hyra fotoautomat av oss är ett otroligt populärt inslag på i princip alla typer av event som fester, bröllop och mässor. De gör succé både på privata och offentliga festligheter. Det är en rolig aktvitet samtidigt som det är en bra giveaway och ert varumärke sprids med varje utskrift. Det fungerar också bra som en del i tävlingar. T.ex: att folk fotograferar sina fotoremsor och lägger upp på sociala medier, sedan vinner flest antal like:s. Antingen så får ni fotobåset i vårt standard utförande. Eller så brandar ni hela fotobåset som ni vill med ert varumärke.

Vi är väldigt stolta över att ha Selfiebox som en del av Inrederiet. Våra fotoautomater är hela tiden ute på roliga uppdrag. Vill ni också höja era event så kan ni hyra fotoautomat av oss, en given succé!

 

Hyra fotoautomat, hur går det till? 

Hyra fotoautomat av oss är smidigt och enkelt. När det är dags för ert event så levererar vi, monterar och finns alltid på jour. Efter eventet demonterar vi fotoautomaten. Det tar ca en timme att packa ihop allting.

Själva fotoautomaten fungerar i stort som en klassiskt fotobås. Man går in i fotoautomaten, trycker på en skärm, bilder tas automatiskt och sedan skrivs bilderna ut på snyggt fotopapper. Utskrifterna är antingen två remsor (5 x 15 cm). Eller en större utskrift på (10×15 cm). Både färg och svartvita bilder finns att välja mellan.

Nedmonterade är våra fotoautomater lättflyttade och får plats i mindre hissar, trånga gångar och smala trappor. Vi kommer in på många ställen där våra konkurrenter inte kommer in med fullstora fotoautomater och ni behöver inte hjälpa till att bära. Det enda ni behöver göra är att visa oss plats och var vi kan få el så sköter vi resten. Så ni kan fokusera på allt annat inför eventet.

Monterade behöver våra fotoautomater en golvyta på ca 2,1×1,1 meter och takhöjd på 2 meter. Vi har valt att göra ganska stora fotobås så fler personer får plats på bilderna. Det gör allt mycket roligare.

Att hyra fotoautomat behöver inte vara svårare än så:)

Vad ingår när ni väljer att hyra fotoautomat av oss?

  • ​​Fotoautomat

  • Transport till/från uppställningsplats

  • Montering och nedmontering 

  • ​Branding på fotoutskrifter

  • Dubbla fotoremsor på varje tagning

  • Upp till fyra bilder per fotoremsa

  • Fria utskrifter under hyrestiden

  • Digitala kopior på samtliga utskrifter

Har ni andra idéer? Mycket inställningar går att justera och anpassa. Kom med önskemål och förslag så gör vi vårt bästa för att lösa dom när ni väljer att hyra fotoautomat av oss.

 

Priser för att hyra fotoautomat inom Stockholm:

Prislistan gäller i Stockholm innerstad. Priset kan höjas när det är en svåråtkomlig plats. En anledning till prishöjning skulle kunna vara många trappor utan hiss. Vid större event, längre hyresperioder eller om det är utanför Stockholm skickar vi gärna en offert som är skräddarsydd för just er.

2 timmar………………………6500 kr

2-3 timmar……………………7500 kr

3-7 timmar……………………8000 kr

Extra tid…………………………400 kr /timme

Tillägg efter midnatt………1000 kr

 

Förslag på andra tillval:

Branding av utsida från…3500 kr

Rekvisita…………………………400 kr

Entréstolpar med rep…….400 kr

 

Bra priser på andra aktiviter när du väljer att hyra fotoautomat i Stockholm

Vi äger flertalet aktiviteter och ger ett mycket bra pris på flera av dom när ni samtidigt hyr en fotoautomat. Alla priser är inklusive transport

Airhockey………………………1250 kr

Minipingis……………………..500 kr

Dart……………………………….500 kr

Biljard…………………………..1500 kr

Fotbollsspel…………………..1500 kr

Basketkorg……………………1500 kr/basketkorg

 

 

Läs mer och se fler bilder på www.selfiebox.se/blogg

 

Mervärdeskatt tillkommer på samtliga priser